Ресторантьор в Русе: Защо нашата сфера е най-оплюта?

7
Защо други сфери, които са мелници за пари, ги оправдаваме?
Защо други сфери, които са мелници за пари, ги оправдаваме?

РЕСТОРАНТЬОРИТЕ - "най-големите крадци, ощетяват държавата, продават лоша и малограмажна храна на високи цени, сервитьорите им са бавни и нагли бакшиши, а доставчиците на храна - бавни, готвачите не са добри, само гледат да крадат!"

ТОВА, МИЛИ МОИ НАПОСЛЕДЪК ЧЕТА ВЪВ ФОРУМИТЕ, В ПОЛЕМИКИТЕ ПОД ПОСТОВЕТЕ ОСОБЕНО НА ЕДНА ГРУПА ОТ ХОРА ОТ ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, КОЯТО НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ, ЗАЩОТО ПОСТЪТ МИ НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ!

Аз, обаче сега ще Ви разкажа за нашето здравеопазване, за докторчетата с хипократовата клетва!

Няма да споменавам имена, не за да не обидя медиците, а за да не обидя хора, които са намесени в историята.

Тъй като преди няколко месеца претърпях операция, до която се стигна много трудно, заради лекарско незнание и немърливост, които пък доведоха до големи усложнения, аз оживях, но как и на каква цена, не ми се говори и за да бъда по точна ще Ви кажа, че ме изписаха на 5тия ден, защото пътеката е свършила и аз се прибрах вкъщи ни жива, ни умряла, оставена на грижите на семейството си!

Няма да Ви разказвам за болката на майка ми и мъжа ми, като са им казали, че може и да не оживея, два дни след операцията щяло да си покаже!

И така, прибрах се вкъщи, без назначена диета, без лекарства, без да ми дадат час за следоперационен преглед, като звъняхме няколко пъти на лекуващия ме лекар, който ме отхвърляше с лека ръка...

И оттук нататък, приятели следват едни премеждия, ходене при 3ма гастроентериолози и 6 хирурзи в Русе!

Болките продължават, че дойдоха и други, придружаващи...

Викам на мъжа ми, няма да стане така, дай да ходим в друг град, в София примерно!

Наши познати ни насочиха, един приятел ни уреди среща и отидохме!

Болницата е частна и на входа 4 рецепционистки, всичко блести от чистота и лукс, до тук - добре.

Платихме си за прегледа, като предварително се обадихме на доктора, че сме там и той ни каза, че трябва да изчакаме до към 11 часа, така и направихме, качихме се и чакахме два часа, като изчаквахме и редът си, но докторът беше решил друго, той вкарване хора по негово осмотрение, явно обаче не ги избираше по красота!

Стана 11 часа и докторът излезе и ни каза, че няма смисъл да чакаме, защото не можел да преглежда повече, не се знаело, ако се освободил към 15 часа, но не било сигурно.

Няма да Ви кажа, че за мен чашата в този момент преля, казах му, че не сме шматки, за да ни прави на такива, даже едно момиче, което също беше от Русе реши да му се опъне, но без резултат, около 10тина човека останаха да чакат, мълчешком със сведени глави!

Аз си тръгнах с гръм и трясък, и си казах, че е по-добре да се мре, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Толкова наглост, арогантност, високомерие.и др. в ЕДНО!!!

НЕ ИМ СТИГАЛО ПЕРСОНАЛА, НЯМАЛО СПЕЦИАЛИСТИ, БИЛИ ИЗБЯГАЛИ В ЧУЖБИНА...., ОПРАВДАНИЯ, НО ЧАКАЙТЕ МАЛКО, ТОВА НЕ СА ЛИ И ДУМИТЕ НА РЕСТОРАНТЬОРИТЕ - ЛИПСА НА ПЕРСОНАЛ, НЯМА КАДЪРНИ ХОРА.....

И ТУК Е ВЪПРОСЪТ МИ:

ЗАЩО ВСИЧКИ ДРУГИ СФЕРИ ГИ ОПРАВДАВАМЕ, КАТО НЯКОИ СА МЕЛНИЦИ ЗА ПАРИ, СФЕРАТА НА РЕСТОРАНТЬОРИТЕ Е НАЙ-ОПЛЮТАТА, ЗАЩО?

Защо, при положение, че повечето от нас работят заедно с персонала и даже много повече от тях, защо, като сме си заложили и имотите, за да работим за себе си, защо, като сме дали сърцата си за тези заведения?!?!?

Знаете ли, че скоро научих, че една дама (горе долу наша близка )е казала, че сме се нагушили, като сме хранили медиците от Канев- една седмица и за да няма скрито покрито, аз искам да Ви кажа колко изкарахме - 600лв ( само токът ни е 1200лв, да не говорим за другите плащания и разходи)

Аз, на тази дама ще и кажа, че не ние сме се нагушили, а други ресторанти се нагушиха там, такива които от два месеца не са спирали да хранят...

Ама стигнахме и до двойния стандарт!!!

Хотели с ресторанти в България си работят и работят доста добре, не само с клиенти на хотела, примерно Пампорово - ГЪРМИ, ама ще гърми, разбира се, как няма, като Ганьо - политика обича да ходи на ски и след това обича греяно винце....,отначало нямах нищо против, но сега имам, имам, защото ми писна, защото наистина ми писна!!!

И сега, какво, да спазваме закона, викате!

Ами да го спазваме, който, както може!

Не ни трябва мирен протест с диджеи, певици, напушалки и пияници, друго ни трябва на нас, по един калашников ни трябва!

Ще ме извините, ако имам грешки в правописа, прост ресторантьор съм!"

Деница Григорова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари