Рени проговори за проституцията в Пайнер

1
Рени проговори за проституцията в Пайнер

Фолк фурията Рени бе специален гост на Сашо Диков в предаването му Dikoff. Изпълнителката с чисто сърце разказа историята на своя живот от началото до този момент. Сега Рени живее в Израел с мъжа си и двете им деца и казва, че това е възможно най-спокойната държава, в която може да пребивава, поради което няма намерение да се връща у нас.

Относно скандалните изказвания, които тя бе направила неотдавна по адрес на Митко Пайнера и неговата фирма, певицата отново категорично потвърди думите си. Според нея продуцентите у нас лансират платежоспособни момичета, които обаче не са особено талантливи: "За Митко е важно певиците да дават между 50% - 80% от хонорарите си, за да бъдат лансирани от него". Тъй като Рени е давала само 20% от парите, които е изкарвала Пайнера решил, че тя не е ползотворна за фирмата и й казал да си търси спонсори, за да продължи да я продуцира.

Според изпълнителката на "Като птица", това си е чиста проба подтикване към проституция и за това решила да напусне фирмата. Друго скандално разкритие, което Рени отново направи бе за списъкът с ВИП персони, които могат да си наемат някое от момичетата на Димитров, срещу солидно заплащане. Това е и другата причина, която накарала фолк дивата да си тръгне. Тя разказа, че има и други певици на Пайнера, които са прекратили работата си с него именно поради тази причина.

Източник: nauho.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари