Рекордна кражба в БДЖ: Мъж изнесе 36 тона метал

1
От железницата оценяват щетите за над 15 000 лева
От железницата оценяват щетите за над 15 000 лева Видео: NOVA

От железницата оценяват щетите за над 15 000 лева

Рекордна кражба в БДЖ. Мъж изнесе от депо 36 тона стари метални части на локомотиви в Димитровград. От железницата оценяват щетите за над 15 000 лв., информира NOVA

Старият познайник на полицията е на 36 години. Имал е план. Отишъл е във фирма за скап в Стара Загора, казал им, че има старо желязо за предаване и те сами осигурили транспорт. След като фирмата вижда, че това са части за влакове, подава сигнал в полицията.

Как е допусната кражбата на огромното количество метал, разказва Йордан Данев от "Ремонт на локомотиви" за депо Димитровград, БДЖ.

Това са части, които са излезли от употреба, затова работата на железницата не е прекъсвана”, увери той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Русенец
    Че това кражба ли е? От 1991/92 г. до днес,какво се присвои,изкраде от БДЖ? Тези 36 тона ми се виждат като 0,36 ст.Пари за биничка не стигат даже и за боза пред бившата лафка на ЛВЗ”Васил Коларов”.
  • 5
    1
    Е.М.У.
    Жекова, Директорката на ПГ по транспорт Русе ,да каже къде е вагонът ,служещ за съблекалня в бившето СПТУ по ЖП транспорт ! Прокуроратурата май замете нещата ? А колко тона желязо има в един пътнически вагон ? Таман пари за две вили !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари