Реджеп Ердоган: Необходимо да бъде създадена независима палестинска държава със столица Йерусалим

2
Турция ще увеличи дипломатическите усилия за овладяване на израелско-палестинския конфликт, заяви президентът
Турция ще увеличи дипломатическите усилия за овладяване на израелско-палестинския конфликт, заяви президентът Снимка: Recep Tayyip Erdogan / Facebook

Турция ще увеличи дипломатическите усилия за овладяване на израелско-палестинския конфликт, заяви президентът

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви днес, че Турция е решена за засили дипломатическите усилия за овладяване на насилието между израелските и палестинските сили, но допълни, че решението чрез две държави е единственият начин за постигане на мир в региона, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

В изказване в Истанбул Ердоган заяви, че израелско-палестинският конфликт е в центъра на повечето конфликти и проблеми в Близкия изток и добави, че вече е необходимо да бъде създадена независима палестинска държава със столица Йерусалим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    Moni
    Този противен тип,трябва да го свалят,ислямски боклук,и мизерната му дьржава,сьс мрьсотията ибеднотията на Истанбул!Боклуци мюсюлмански!
  • -5
    4
    Иван
    Ще стане ,ама друг път,този противния турски султан и пустинната маймуна Башар,да се махат,крадци и мошеници,ама турци и араби са пьрвобитни и прости,и затова ще живеете в мизерни дупки..
  • 5
    3
    до 2
    То Палестина имаше, САЩ и Англия я закриха. Ако не си забелязал, в момента закриват и нас. Нямаше Израел, но това е друга тема, когато ще обсъдя с теб когато станеш умен, сиреч никога.:)
  • 1
    2
    dgd
    До 1. Браво! Ти си готов за посланик в бъдещата палестинска държава.
  • 6
    1
    Добре казано
    Прав е. Може би половината град трябва да е на едните, половината на другите и да мирясват вече, но половината територия трябва да на Палестина, половината на израел.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари