Редица атракциони очакват русенци на тарлата в Парка на младежта

3
Традиционният пролетен панаир ще се проведе от 14 април до 1 май
Традиционният пролетен панаир ще се проведе от 14 април до 1 май Снимка: Община Русе

Традиционният пролетен панаир ще се проведе от 14 април до 1 май

Девет големи и множество малки атракциони, 10 ресторанта, сцена с предвидени концерти на известни български поп звезди са само малка част от забавленията на традиционния пролетен панаир, известен и като „Русенска тарла“. Той ще се проведе в периода 14 април -1 май по протежение на алеите „Младост“ и „Перистери“ в Парка на младежта.

На обща площ около 3000 кв.м. ще бъдат разположени десетки малки и големи съоръжения - гондола, екстремно влакче, виенско колело, блъскащи колички, батути, паратропер, люлка тип „брейкденс“, скоростно влакче, стрелбища и др. Предвиждат се и много тараби с различни стоки, дрехи, играчки, захарни изделия, традиционна балканска скара и др.

На специално изградена сцена ще имат възможност да се изявят самодейни състави, като на 22 април ще гостува Криско, а на 29-и – поп дивата Тита.

За втора поредна година Тарлата се организира от „Общински пазари“ ЕООД, което ще осигури по-висока степен на контрол и сигурност. Зелените площи около двете алеи няма да бъдат заемани от атракциони, заведения и други съоръжения, като панаирът ще бъде под наблюдението на охранителна фирма. За хигиената на територията на панаира ще се грижи почистваща фирма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    10
    Моето име
    Може ли се на разпети петък да се открива търла? Какво ще стане, ако се изчака ден - два? Наема и парите ли са по-важни? Нямате ли страх Божий? Така се навлича Божия гняв над града, не благословение, а прокрятие. Иначе кмета на Гергьовден ще е на предва линия в църквата на Св. Георги. Безсрамно е това, цинично и русенеца не е говедо.
  • 11
    9
    88
    Освен атракциони, ще има и много цигания и чалгия!
  • 12
    8
    Който и да е
    На разпети петък и птичка гнездо не свива...
  • 9
    7
    Русенка
    До 6, не се учудвайте,че първо се прави, а после се разваля. Така е, когато друг плаща - в случая всички ние чрез нашите данъците.
  • 15
    6
    44
    Хубаво е наистина да има забавление за гражданите,но не е избрано подходящото място и е учудващо че първо се асфалтира и облагородява с дръвчета пък после след тарлата неминуемо ще има поражения по изграденото
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари