Разследващи журналисти: Испанският крал Хуан Карлос има тайна дъщеря

0
Една от най-добре пазените тайни на испанското кралско семейство може би бе разкрита
Една от най-добре пазените тайни на испанското кралско семейство може би бе разкрита Снимка: ЕПА / БГНЕС

Една от най-добре пазените тайни на испанското кралско семейство може би бе разкрита

Испанският крал Хуан Карлос има четвърта дъщеря от извънбрачна връзка. Това твърди нова книга, разкривайки опасна тайна в испанския кралски двор, пише БГНЕС.

Когато миналата седмица Хуан Карлос напусна Испания след бързо, но противоречиво посещение, кралското семейство въздъхна с облекчение, че то е преминало без инциденти. Но те не знаеха, че следващият скандал за дома Борбон е точно зад ъгъла.

Въпреки че между двореца "Зарсуела" и новия му дом в самоналожено изгнание в Абу Даби има няколко хиляди километра, Хуан Карлос отново успя да се окаже в центъра на вниманието.

Този път една от най-добре пазените тайни на испанското кралско семейство може би току-що бе разкрита.

В предстояща книга на двама разследващи журналисти се твърди, че почетният крал е баща на четвърто дете след принцеса Елена, принцеса Кристина и крал Фелипе - още една дъщеря, Алехандра.

Журналистите Хосе Мария Олмо и Давид Фернандес от вестник "El Confidencial" твърдят, че Алехандра е родена в края на 70-те или началото на 80-те години на ХХ век и че майка ѝ е член на испанската аристокрация.

Майката на Алехандра, пишат журналистите в новата си книга, която трябва да излезе на 8 май, се е запознала с бившия крал, когато е била много по-млада, имала е общи приятели с него и е споделяла страстта му към лова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари