Разголена велосипедистка събра очите на всички

0

Гореща гледка се откри пред погледа на врачани в понеделник.

Точно като за начало на работната седмица младо момиче беше решило да покаже стегнатото си тяло, като мине с колело през центъра на Враца, видя BulNews.bg.

Девойката излязла да покара велосипеда си умишлено или не, бе пропуснала да облече дрехи и тръгна да обикаля из централните улици по бюстие и бикини. Вероятно оскъдното облекло на момичето е продиктувано и от последните горещи дни на отиващото си лято. По-наблюдателните читатели дори могат да видят и част от най-милото на милото.

Разбира се, реакцията на жителите на града под Околчица беше противоречива. Докато едни цъкаха с език и отдумваха любителката на педалите, други с широко отворени очи се наслаждаваха на изваяните форми на младата амазонка.

Със сигурност кръвното на повечето мъже се вдигна от вида на момичето, което пък от своя страна може дори да не е осъзнало какъв фурор предизвика с разходката си без дрехи.

Разголената колоездачка несъмнено успя да събуди звяра в здравите мъже по Пробива. Някой представители на силния пол дори изпуснаха телефоните си от разтрепераните си ръце в опит да запечатат сензационната гледка.

Мъжката част от населението обаче няма нищо против този пример да бъде последван и от други смели врачанки, стига гледката да бъде поне на това ниво. 

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари