18-годишна шофьорка се заби в къща във Враца

2

Младата шофьорка пътувала към града заедно със своя приятелка

Нова катастрофа е станала в дъждовния ден днес. 18-годишно момиче е забило колата си в къща в квартал „Кемера“ във Враца, предаде BulNews.

Инцидентът е станал преди минути, на слизане от Згориград, малко преди Червения площад. Младата шофьорка пътувала към града заедно със своя приятелка. Тя обаче загубила контрол над волана и возилото се поднесло на мокрия асфалт. То се качило на бордюра, след което се блъснало в къща.

За щастие и двете момичета са се разминали невредими при удара. Нанесени са обаче сериозни материални щети по колата, която е смазана в предната част. По шосето и по тротоара има разпилени части.

Движението в района е затруднено. Колата още е на пътното платно, има и екип на полицията, който документира случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари