Разбиха с чук главата на руски наемник, дезертирал в Украйна

0
Такъв вид смъртна присъда за предателство е често изпълнявана от частната армия на Пригожин
Такъв вид смъртна присъда за предателство е често изпълнявана от частната армия на Пригожин Снимка: Кадър You Tube

Такъв вид смъртна присъда за предателство е често изпълнявана от частната армия на Пригожин

Разбиха с чук главата на руски наемник, дезертирал в Украйна, съобщава “Ройтерс”, предаде bTV.

Руснакът Евгений Пригожин, близък съюзник на президента Владимир Путин, каза в неделя, че бившият наемник Евгений Нужин в частната му армия "Вагнер" е предател.

Изказването му идва, след като бе разпространено видео в “Телеграм”, на което се вижда как 55-годишният Нужин е със залепена глава на стена, а неизвестен мъж го удря в нея с огромен чук.

Самата публикацията "Сива зона" е представена като "наказание за предател".

Той каза, че е бил отвлечен в Киев на 11 октомври и се е оказал в мазе. "Удариха ме по главата, изгубих съзнание и се озовах в тази изба", каза той. - "Казаха ми, че трябва да ме съдят."

По време на плена си в Украйна обаче Нужин даде интервю пред украински журналисти, в които заяви, че ненавижда Путин, че е дошъл в Украйна да се предаде веднага и че е готов да се бие на страната на Киев.

Такъв вид смъртна присъда за предателство със смачкване на главата е често изпълнявана от частната армия на Пригожин.

Пригожин коментира видеото с екзекуцията, чиято автентичност е трудна да бъде потвърдена. Той казва, че видеото трябва да се казва "Куче получава смъртта на куче".

"Нужин предаде своя народ, предаде своите другари, предаде ги съзнателно", каза Пригожин, който е санкциониран от САЩ и Европейския съюз за ролята си във "Вагнер".

Предполага се, че Нужин е върнат на руските сили в резултат на размяна на пленници на 11 ноември. Тогава Украйна съобщи за връщането на 45 военнослужещи като в обмена са били включени и пленени "вагнеровци". Смъртта на Евгений Нужин не е официално потвърдена.

В допълнителни коментари относно видеото с екзекуцията в неделя Пригожин отправи предупреждение към други в руското общество, които той описа като предатели. "Не забравяйте, че има не само предатели, които хвърлят автоматите си и преминават към врага", каза той.

В началото на септември платформата "Важни истории" публикува интервю с Нужни и потвърди, че той е бивш затворник от изправителна колония номер 3 от Рязанска област. Той разказа, че е бил осъден на 24 години заради убийство при сбиване през 1999 г. и още 4 години му добавили заради опит за бягство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    8
    до 6
    напиши gang bang на руски нали си керлива ватенка и мразиш англосаксите.
  • 6
    7
    Хаха
    Напоследък е пълно с орки-космонавти. Химарса като ги загрее скоростно политали в стратосферата.
  • 3
    6
    До 5
    И аз бих се пуснал с три да направим gang bang на усраинската ти майка! Хохло продажна!
  • -5
    5
    До 4
    Вместо моята,мисля твоята да таковам няколко пъти..
  • 6
    4
    До 3:
    Хахахах, да таковаш макя си ти! В България е пълно САМО с усраински дезертьори, каращи лексуси и Х5-ци, дошли на почивка по нашите курорти заедно с усраинските си курви. На НАША издръжка, тъпа путко недоклатена!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари