Разбиха автомобил на улица „Борисова“ в Русе

6
Откраднати са вещи на стойност над 250 лева
Откраднати са вещи на стойност над 250 лева

Откраднати са вещи на стойност над 250 лева

Сигнал за кражба от лек автомобил изясняват служители на Първо РУ.

Според подадената в полицията информация, за времето от 17:30 ч. на 9 ноември до към 14:00 ч. на 10 ноември било проникнато през незаключена задна врата в купе на лек автомобил "Пежо 206", паркиран на ул. „Борисова“ в Русе и от превозното средство е извършена кражба. Предмети на посегателството са станали документи, две банкноти по 5 лв. и други налични вещи от жабката, а от багажното отделение - куфар с инструменти, връхна дреха, още един куфар с вещи и др. По първоначални данни нанесените щети са за над 250 лв.

По случая в Първо РУ е образувана преписка и се работи по установяването на извършителя на престъпното деяние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Аз
    Другия път я остави пак отключена.Те апашите си знаят работата.
  • 3
    1
    Мюмюн
    Така работят. Пак на Борисова ми разбиха колата. Откраднаха цигари , пари и чисто ново CD. Пак за около 250-300лв. Извиках полицаите и им показах къде са моите отпечатъци и на крадеца. "Ти нас не ни учи как да работим". Те го знаели кой е. Два часа писах обяснения. И след 6 месеца ми дойде писмо от прокурор. Поради липса на доказателства , спирали делото . Така , че пускайте Крумовите закони
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари