Отнеха автомобила на пиян шофьор в Русе

3
Полицаите спипаха пияния шофьор в квартал "Здравец"
Полицаите спипаха пияния шофьор в квартал "Здравец"

Полицаите спипаха пияния шофьор в квартал "Здравец"

Служители на Второ РУ - Русе спипаха 44-годишен мъж, шофирал лек автомобил с над 1,2 промила алкохол в кръвта.

На 21 февруари, малко след 18:30 часа, на улица "Едуард Винтер" е спрян лек автомобил "Волво", собственост и управляван от мъжа. При последвалата проверка е установено, че водачът е с положителна проба за алкохол, като дрегерът е отчел концентрация от над 1,2 промила.

Съставен му е акт за констатираното нарушение, издаден му е талон за изследване и е дал кръвна проба в медицинско заведение.

Случаят е документиран, като е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.1 от НК. Автомобилът е иззет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Теди
    Такива ни трепят по улиците,затвор за такива хора,отнемането на колата и книжката е малко!!!
  • 15
    3
    русенец
    А на силиконката Катрин , която се ебаваше и с полицията, и с правилника за движение , и застрашаваше живота на гражданите, нейното луксозно возило защо не го отнехте? А, то е служебно на фирмата на мангала, с който се е чукала. Тогава защо поне не проверихте тази дали има заповед, с която да и разрешават да управлява въпросното МПС, дали има попълнени пътни листи?!:) Баси тъпата държава или там каквото е останало от нея около София.
  • 5
    2
    ko?
    "..е спрян лек автомобил "Волво", собственост и управляван от мъжа."!?
  • 12
    1
    БЪЛГАРИН
    Браво.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари