Ралица Паскалева показа на сина си красотата на Русе

11
Актрисата и малкия Максим се снимаха пред Паметника на свободата
Актрисата и малкия Максим се снимаха пред Паметника на свободата

Актрисата и малкия Максим се снимаха пред Паметника на свободата

Една от най-успешните русенски актриси Ралица Паскалева през последните дни се е отдала на заслужена почивка в родния си град, а именно Русе.

В страницата си във Фейсбук тя публикува снимка "У дома", на която е сама, а зад нея е емблематичния за крайдунавския град Паметник на свободата.

Малко по-късно тя публикува още снимки, наречени "У дома - част 2", на които позира със сина си Максим, плод от любовта ѝ с волейболиста Теодор Салпаров.

Ралица Паскалева е една от най-обичаните актриси, заради запомнящите се роли в киното и Русе определено се гордее с нея, видно и от коментарите под двата поста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Мери
    Абсолютна,профанка,,простичка девойка
  • 1
    3
    Нина Колева
    Чудесно момиче и актриса! Синът й е голям сладур!
  • 8
    2
    88
    И защо това трябва да ни интересува?
  • 12
    1
    ...
    Ралица Паскалева да вземе да научи ЗДВП и да разбере, че на пешеходна пътека се спира, когато преминават пешеходци, а не се гази през тях. Още повече, когато пресичаш път с предимство е редно да намалиш. Явно откакто стана софиянка и се качи на белия джип ги забрави тези неща.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари