Ралица Паскалева кръсти второто си момченце Красимир

78
Щастливата майка оповести името на малкия юнак с пост и снимка в Инстаграм
Щастливата майка оповести името на малкия юнак с пост и снимка в Инстаграм Снимка: Ralitsa Paskaleva / Ралица Паскалева / Facebook

Щастливата майка оповести името на малкия юнак с пост и снимка в Инстаграм

Актрисата от Русе Ралица Паскалева и бившият волейболен национал Теодор Салпаров станаха родители на още едно момченце в началото на месец октомври 2023 година.

Звездната двойка не разкри името на втория си син, но след няколко месеца мълчание вече знаем, че малкият юнак носи прекрасното име Красимир.

Щастливата майка оповести това с пост и снимка в Инстаграм:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    русенец
    Да и е живо и здраво! Дядо Краси Паскалев да не се спотайва, а да извади дамаджаната!:)
  • 2
    5
    Фенката на Путлерчо
    Какво ни занимавате с тази русенка! наз ти интересуват какво става с моГилизирането на наще тероруZZшлямски "братя" на фронта от украинците! Вече минаха 600 000 рашистки орки май? Алах да е снас!
  • -3
    4
    Лъчезар
    НЕ ИСТРИВАЙ И СЕ ПАЗИ ОТ ИЗМАМНИЦИ ЙОРДАН ВЕЛИКОВ ИВАНОВ ЕГН 5901195280 И СЪПРУГА КРАДЛИВАТА СВЕТЛАНА ГЕОРГИЕВА ДИМИТРОВА ИВАНОВА ЕГН 6302095291 ОТ РУСЕ, ОСЪЖДАНИ 22 ПЪТИ,40ФИРМИ ИЗМАМЕНИ, ПРИСВОЕНИ ЧРЕЗ ИЗМАМА 1000000ЛВ.НЕ ВЪРНАЛИ ПАРИТЕ НА НИКОГО. ПЛАЩАТ НА ПРОКУРОРИ И СЪДИЙ И ЗА ТЯХ НЯМА ЗАТВОР. НЕ ИСТРИВАЙ. И ДА ГИ СЪДИШ НЯМА НИЩО ДА ВЗЕМЕШ ЗАЩОТО НЕ СЕ ВОДИ НА ТЯХНО ИМЕ И НА ИМЕТО НА ФИРМАТА НИЩО.А КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТКРАДНАТИ ЧРЕЗ ИЗМАМА. АМАН ОТ МОШЕНИЦИ. НЕ ИСТРИВАЙ.
  • -11
    3
    Alèx
    Тъз пък КОЯ Е, и КО ма интересува! Занимавате хората само с простотий при толкова нерешени проблеми! 0
  • -8
    2
    Бжцьфгх
    Занимавате ни с глупости!!Никой не го интересува как си е кръстил някого!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари