Ради от Русе бавно и мъчително умира

38
След тежко боледуване и развод изгубва работата си, след това и квартирата и се озовава на улицат
След тежко боледуване и развод изгубва работата си, след това и квартирата и се озовава на улицат

В социалната мрежа Фейсбук се разпространява публикация с призив за помощ за спасяването на страдащ бездомен мъж от Русе.

Ради остава без дом. След тежко боледуване и развод изгубва работата си, след това и квартирата си. Сега преживява по улиците на София, а в болниците му отказват помощ.

Приятели, Помогнете да спасим един страдащ човек!

Това е Ради. От 2 години е на улицата. Сега бавно и мъчително умира. Болките са непоносими. Той не може да спи от тях. И не винаги успява да събере 4лв, за да спи в приют, в повечето случаи е навън в този студ.

В омагьосан кръг е на системата. В Пирогов, за да му окажат медицинска помощ му искат лична карта и платени здравни осигуровки. Ограбили са го преди време и той няма лична карта. Родом е от Русе. След тежко боледуване и развод изгубва работата си, след това и квартирата и се озовава на улицата. Преди няколко дни една сърцата жена го е завела в Дкц Софиямед и е била готова да плати за медицинската помощ. Познайте. Като са видяли Ради са казали, че нямат дежурен лекар и медицинска сестра.

Той няма телефон. Почти всеки ден проси на паркинга пред Фантастико в Люлин 6.

Моля ви качите го по групите или ме насочите към такива! Аз не знам как да му помогна. Ако имате някакво решение, моля пишете ми. Писах по емайл на btv новините и по фб на @Лео Кандела. Ако имате познат репортер, моля свържете ме.“, пише Олесия Алексова.

Ако някой може да помогне, моля да се свърже с Olessia Alexova във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари