Възрастен мъж е блъснат от тротинетка в квартал "Чародейка"

0
73-годишният русенец е настанен за лечение в УМБАЛ "Канев"
73-годишният русенец е настанен за лечение в УМБАЛ "Канев"

73-годишният русенец е настанен за лечение в УМБАЛ "Канев"

На 8 юни около 08:30 часа от спешното приемно отделение на болница "Канев" в Русе е постъпила информация, че при тях е приет мъж на 73 г., пострадал при инцидент с фрактура на лакътна става. Екип на пътна полиция е изпратен за изясняване на случая.

Според събраната от служителите първоначална информация, инцидентът, при който е пострадал мъжът, е станал около 07:30 часа в град Русе, в района на кръстовище ул. "Филип Станиславов" и ул. "Зорница". Мъжът е бил блъснат от електрическо превозно средство, управлявано от неизвестен водач. 73-годишният русенец е настанен за лечение в болницата.

Работата по изясняването на случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Ви
    Нее пеоблема в тротинетките, а в хората, като винаги. То щото с коли не стават инциденти и тях ли ще забравите??
  • 7
    3
    1234
    Обществото е недорасло за подобен тип транспорт! Точно в Чародейка има и едни младежи с мотопеди с премахнати заглушители на ауспусите! Братя ли са, брат'чеди ли са, карат ги често пияни и напушени, голи до кръста! Явно се чака да стане необратимото, защото не знаят правилата за движение. Много пропадна обществото и за съжаление ще става по- зле, като гледам какво иде отдолу! Безогледното хвърляне на отпадъци, популяризирането на трева и синтетични наркотици, деморализацията и този социален разпад и тотално разединение!
  • 8
    2
    daskal
    До 1 - Нормална, подкрепям Ви изцяло! Стават все повече и все по-опасни. Ако не ги озаптят, ще има и смъртни случаи.
  • 18
    1
    Нормална
    Забранете идиотските тротинетки! Не само по кварталите, по Главната, в пешеходната зона, непрекъснато джиткат с бясна скорост кретени с тези тронетки. Немалко от тях са 12-13-14 годишни нагли келеши. Има забрана и табели за това и за тротинетки, и за велосипеди, но нито кретените я спазват, нито има кой да ги спре. А устройствата под наем се търкалят захвърлени под път и над път. Колко още народ трябва да се пребие, че да се забранят!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари