Радан Кънев: В Брюксел не се чува нищо от скандалите у нас

0
По думите му, компроматните истории у нас няма кой да ги следи в Брюксел, което може би е за добро
По думите му, компроматните истории у нас няма кой да ги следи в Брюксел, което може би е за добро Снимка: Радан Кънев / Facebook

По думите му, компроматните истории у нас няма кой да ги следи в Брюксел, което може би е за добро

"В Брюксел не се чува нищо от скандалите у нас. В Брюксел се вижда, че България за който може да брои толкова много, прави шести поредни избори за малко повече от 3 години и това поражда сериозна тревога." Това коментира в студиото на "Още от деня" по БНТ евродепутатът Радан Кънев.

"Ние живеем в очевидна глобална криза на сигурността. На територията на Европа се води първата завоевателна война от Втората световна война насам, на целия средиземноморски басейн, на целия Близък изток горят къде по-силно, къде по-слабо, напрежение има и в Южнокитайско море и при подобна несигурност, една държава, която изглежда неуправляема буди тревога", посочи Кънев.

По думите му, компроматните истории у нас няма кой да ги следи в Брюксел, което може би е за добро:

"Винаги съм гледал присъствието в Европейския парламент като вътрешна, а не външна политика, защото ние сме законодатели там. Ние правим законите, по които живеем тук, не се занимаваме с дипломация."

Европейският парламент и Европейската комисия ще работят 5 години и въпросът е дали ще има правителство в България с реално доверие и със сериозно парламентарно мнозинство, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари