Работници предизвикаха пожар на покрива на кооперация в Русе

0
Инцидентът е станал на 25-ти октомври по обяд
Инцидентът е станал на 25-ти октомври по обяд Снимка: Кис 13 / архив

За изминалите две денонощия екипите на РДПБЗН – Русе са реагирали на 4 сигнала за произшествия.

На 25 октомври в 12:02 часа пожарникари от Втора РСПБЗН - Русе са се отзовали на сигнал за пожар в покрива на жилищна кооперация на ул. "Солун" в Русе. При отиване на адреса е установено, че произшествието е било предизвикано от работници, които извършват ремонтни дейности и е било ликвидирано от тях на площ около един квадратен метър. При инцидента не е имало пострадали хора.

По-късно същия ден, за времето от 15:27 до 17:00 часа, екип на РСПБЗН-Две могили е гасил пожар, възникнал в сухи треви в с.Чилнов. ликвидирали са запалването на площ около 5000 кв. м. без нанесени материални загуби.

Вечерта, от 20:40 до 21:55 часа, екип от сектор „Спасителни оперативни дейности“ при РДПБЗН – Русе е пратен да окаже съдействие на главния път Русе – Разград, след възникналия пътен инцидент между два автомобила. Произшествието е обезопасено от екипа.

Вчера за времето от 15:05 до 18:00 часа, служители от РСПБЗН – Бяла с два пожарни автомобила са участвали в гасенето на пожар, възникнал в селскостопанска постройка, навес до къща в гр. Бяла. Горенето е било ликвидирано на площ около 150 кв.м. При пожара е унищожена селскостопанската постройка и складирани в нея материали. Според първоначалните данни, причината за възникване на пожара е късо съединение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари