Пуснаха Начо Пантелеев на свобода срещу най-леката мярка

1
Наблюдаващият прокурор: Няма опасност да се укрие
Наблюдаващият прокурор: Няма опасност да се укрие Видео: NOVA

Наблюдаващият прокурор: Няма опасност да се укрие

Шофьорът, който причини катастрофата, в която загина Ферарио Спасов, е пуснат на свобода срещу най-леката мярка – подписка. Репортерът Мартин Георгиев разговаря с наблюдаващия прокурор по телефона. Йордан Кожухаров заяви, че Начо Панталеев не е осъждан, има семейство и малко дете и няма опасност да се укрие, предаде NOVA.

Знаете ли, че той работи в Англия и има опасност да се укрие, като DJ работи? „Може и да е работил, но не мисля, че има опасност да се укрие”, отговори Кожухаров.

Има ПТП, в което отнася стълб в центъра на Лясковец и кадри, че кара с 268 км/ч край Велико Търново?

Може и да има, в тази ситуация нямаме все още изяснена причината за ПТП-то, да ви кажа честно", допълни Кожухаров.

Междувременно стана ясно, че и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов е извикал в понеделник в София прокурора Кожухаров. По информация на NOVA се очаква той да бъде отстранен от разследването и то да бъде поето от друг наблюдаващ прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    7
    Тоя прокурор
    С манго в пандото
  • 9
    6
    Име
    Тия двамата са за разстрел. Нито повече, нито по - малко...Бог да прости всички починали заради такива...гнусни, мръсни, отвратителни...твари.
  • 16
    5
    Мюмюнчу от Мюмюнхен
    Тази седмица министърът на отбраната на Хърватска уби човек при ПТП, той беше уволнен същия ден. Той беше само министър. Тази седмица малоумен мангал уби човек в България, той беше освободен от ареста същия ден. Все пак той е МАНГАЛ, в Булгаристан те са на почет!
  • 18
    4
    Бай Кор
    Мамицата ти мръсна и говедо прокурорско! Това, че има малко дете и жена не го прави по-малко виновен, както и теб. Ще спинкаш ли сладко довечера, докато такива мърши карат из пътищата на България? Изгледай много внимателно това видео и се замисли г-н прокурор: https://www.youtube.com/watch?v=TSalY8wuijo
  • 15
    3
    русенец
    Да ви еба и тъпата държава, тъпите закони и тъпата държавна администрация! Дай боже този мангал да убие някой съдия, ченге или депутат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари