Книжката на Начо Пантелеев не е отнета

1
24-годишният мъж няма и забрана за напускане на страната
24-годишният мъж няма и забрана за напускане на страната Снимка: NOVA

24-годишният мъж няма и забрана за напускане на страната

Нови скандални разкрития около катастрофата, при която загина футболният треньор Ферарио Спасов. Наблюдаващият прокурор Йордан Кожухаров, който трябва да дава обяснения защо е пуснал с мярка "подписка" шофьора, причинил инцидента, дори не му е отнел книжката. Нямало и забрана да напуска страната, съобщава NOVA.

Тази нощ се проведе и акция в Лясковец. Полицията влезе в дома на обвинения за трагедията - 24-годишният Начо Пантелеев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Купуването и продаването на...
    не изключва и такива безнаказани, галят си ги за следващия вот
  • 3
    8
    ново
    "Постановено е отнемането на книжката на Начо Пантелеев, има и забрана за напускане на страната.", коментира говорителят на Окръжна прокуратура във Велико Търново Илиян Благоев. Мерцедесът пък не е собственост на 24-годишния Начо. Той е на лизинг и се води собственост на пловдивска фирма. Самият Пантелеев е от известния джебчийски род Манджите. Жените на тарторите "работят" в чужбина, основно във Великобритания, докато мъжете тук демонстрират положение, без да имат и ден трудов стаж.
  • 6
    7
    Прокурора
    Значи само да знаете, че няма събрани доказателства, че това наше момче е извършило престъплението с убийството! Има досъдебно производство срещу "неизвестен извършител" и тепърва ще се търсят доказателства.... напролет! Момчето ни е добро, няма нарушения УСТАНОВЕНИ до момента, освен това е лоялен активен платен гласоподавател на нашия чадър от ОПГ ГРОБ=ДПС! Поради създалото се напрежение ще го изпратим да си почине в Южна Африка!qil
  • 9
    6
    наблюдател
    То бива безхаберие, наглост и корупция в институциите, ама токова чудо е нямало досега.
  • 14
    5
    Пунта Мара
    Случаят Начо показва огромните пробойни на държавата. Никой по веригата не си е изпълнява задълженията и правомощията. МВР, Прокуратура, Съд, НАП, Община. Голяма част от Начовците (и не само) са с ТЕЛК, взимат социални помощи и каквото още се сетите от държавните благинки. Така десетилетия наред, проблемите се задълбочават , пък после защо гражданите били обезверени. И да, Начо няма да е последния.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари