Прокуратурата се самосезира заради бития от катаджии шофьор на ТИР

0
Окръжна прокуратура – София възложи на Дирекция „Вътрешна сигурност” на МВР извършване на проверка
Окръжна прокуратура – София възложи на Дирекция „Вътрешна сигурност” на МВР извършване на проверка

Окръжна прокуратура – София възложи на Дирекция „Вътрешна сигурност” на МВР извършване на проверка

Окръжна прокуратура – София се самосезира по повод публикации в медии за искан подкуп и нанесена телесна повреда на чуждестранен гражданин от страна на полицейски служител.

Според информация в журналистическите материали, водачът на товарен автомобил – турски гражданин, бил спрян за проверка на АМ „Тракия“, в района на гр. Ихтиман. Полицейски служител поискал от него парична сума от 10 евро, за да не му бъде съставен акт за установяване на административно нарушение по Закона за движението по пътищата. Непосредствено след това на чужденеца бил нанесен удар в областта на лицето и поискан подкуп в размер на 100 евро. Публикуван е и видеоматериал за инцидента. Съобщава се, че пострадалият изпратил видеозапис на случилото се до Посолството на Турция в България.

Окръжна прокуратура – София възложи на Дирекция „Вътрешна сигурност” на МВР извършване на проверка, която да установи данни за евентуален състав на престъпления от общ характер.

Дадени са подробни указания на проверяващия орган относно изнесената в медиите информация. Определен е 10-дневен срок за извършване на проверката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    кой
    За сега са искали "пара-чорба", ама като стане "пара- кофте" вече работата става сериозна. Няма къде да се намерят вече мутри освен в полициата (КАТ), но иначе постоянно реват за заплати.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари