Производител на дрога се закла в банята

0
Майката на 32-годишния Николай Евтимов го открила с прерязано гърло във ваната
Майката на 32-годишния Николай Евтимов го открила с прерязано гърло във ваната

Производител на дрога се закла в банята на семейното жилище в Плевен. 32-годишният Николай Евтимов лежал с прерязано гърло във ваната. На страшната гледка попаднала майка му във вторник сутринта. При огледа криминалистите открили нож под тялото. Версията е, че се е самоубил, след като е взел свръхдоза наркотици, пише "24 часа". Майката, която е била през цялата нощ в жилището, не е усетила някой да влиза, нито е чула викове и стонове на сина си. Няма данни за насилие, обясни окръжният прокурор на Плевен Иво Радев.

След смъртта на младия мъж при спецакция във вторник полицаите атакували имот на баба му в гр. Пордим. В двора на 76-годишната Цонка Личева намерили 31 стръка канабис с тегло 124 килограма. От тавана на къщата е иззет около 6 кг сух канабис. Банята на първия етаж пък е била превърната в лаборатория за производство на дрога. Оборудването с фолио, отдушници, терморегулатори, климатик и кварцови лампи е било пригодено за отглеждане на канабис. При разпита възрастната жена признала, че внукът й и още един младеж се грижат за растенията.

Задържан е Николай Димитров, на 24 г., осъждан за кражба. Обзавеждането на лабораторията е иззето, съобщи плевенската полиция.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари