Проф. Огнян Герджиков: Категоричен собственик на "Левски" е Георги Попов

0
Според Герджиков това, което бе представено за акциите на Левски, не е никакво джиро. Младите хора биха го нарекли "пунта мара"
Според Герджиков това, което бе представено за акциите на Левски, не е никакво джиро. Младите хора биха го нарекли "пунта мара" Видео: btv

Юристът професор Огнян Герджиков коментира сложната ситуация около футболния Левски в ефира на bTV.

Мажоритарният пакет акции на столичния гранд бе джиросан на премиера Бойко Борисов, който пък от своя страна ясно заяви, че няма да ги приеме и не желае да има нищо общо с този казус.

В последните дни редица юристи коментираха патовата за клуба ситуация и възможните изходи.

Според Герджиков, действията на Васил Божков и съдружника му Георги Попов, който всъщност е официалният притежател на акциите, не са никакво джиро.

Той сподели, че нищо сериозно не се е случило, а Георги Попов продължава да е категоричният собственик на Левски, макар някои твърдения да определяха Бойко Борисов като такъв.

"Това, което бе представено за акциите на Левски, не е никакво джиро. Младите хора биха го нарекли "пунта мара". Джирото е единен документ, не могат да бъдат два. В случая това не е единен документ, така че нищо не е станало.

Георги Попов може да направи множество такива джира - и за Путин, за Тръмп. Попов е категоричният собственик на Левски. Той е направил само удар във въздуха", сподели той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари