Наско Сираков иска да вземе акциите на "Левски"

0
Клубната легенда на "сините" Наско Сираков е изразил готовност да вземе акциите на Левски
Клубната легенда на "сините" Наско Сираков е изразил готовност да вземе акциите на Левски Видео: БНТ

Премиерът Бойко Борисов определи като подигравка опита да му бъдат прехвърлени акциите на "Левски". Желание да ги вземе изрази една от знаковите фигури на сините - Наско Сираков, предаде БНТ.

Днес в профила на Божков във Фейсбук се появи следния статус:

"Ако се погледнат джирата на акциите, ще стане ясно, че г-н Борисов от 10 години прехвърля собствеността на "Левски" тайно и задкулисно. Сега му дадохме шанс да го направи явно и прозрачно".

Борисов беше категоричен, че не иска името му да бъде свързвано с акциите на "Левски" и че те не са в негово притежание.

Главният прокурор Иван Гешев също изрази мнението си по казуса "Левски". Той определи действията на Васил Божков като "подигравка".

"Обвиняемият Божков внася своите нюанси има определени такива иновативни решения като журналист, който определя себе си като зайче или куриерче, или както казва един мой приятел, след като се нахранил пощенски гълъб, който носи акции. Това също е иновативно. За мен е подигравка с един от най-големите и велики българския клубове, подигравка с привържениците му, подигравка с името "Левски", заяви Иван Гешев.

В същото време стана ясно, че клубната легенда на "сините" Наско Сираков е изразил готовност да вземе акциите на Левски. Това обяви фактическият собственик на сините Георги Попов, в телефонно интервю за БТВ. От Дубай той призова премиера Бойко Борисов да предаде акциите на футболните легенди на клуба.

"През март 2019-та застанах пред левскарската общност, за да бъдем хората, които ще вложат всичките си усилия за изваждане на Левски от дъното с 32 млн. лева задължения. Не мога да съветвам премиера Бойко Борисов, но апелирам към него да запази клуба, да спази закона и с едно просто решение да спаси Левски, като писмено предаде акциите на ветераните или на когото пожелае. Проведох разговор с Наско Сираков, който изяви готовност да вземе акциите и заедно с Павел Колев да продължат към борбата за общата цел - спасяването на "Левски."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари