Продължават проблемите на Дунав мост при Русе

1
На шофьорите им се е случвало да чакат и по 3 дни, за да преминат границата
На шофьорите им се е случвало да чакат и по 3 дни, за да преминат границата Снимка: Кадър от БНТ

Продължават проблемите и огромните опашки от ТИР-ове по международния път Русе - Силистра.

Властите все още не са взели мерки за облекчаване на трафика, предава БНТ.

През почивните дни движението през граничния пункт "Дунав мост" край Русе остава натоварено. Шофьори на ТИР-ове разказват, че се е случвало да чакат да преминат "Дунав мост" и три дни.

В края на август, след повече от 20-годишно прекъсване, отново ще заработи фериботната връзка Русе - Гюргево. Очаква се тя да облекчи трафика на тежоковарните камиони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Запознат
    И с колко ще облекчи трафика?!? На денонощие преминават 1600 камиона!!! Според Вас каква е вместимостта на една платформа от ферибота?!? Колко платформи ще бъдат?!?! И на колко смени ще работят??? Ако някой успее да отговори на тези въпроси.....останалото е аритметика.
  • 1
    2
    Гост
    Не ни трябва втори мост при Русе, а трети при Силистра. Тираджийте хвърлят боклуци по пътя, а после ние трябвало да чистим България заедно. Хайде де!
  • 8
    1
    русенец
    Продължават проблемите на русенци. Постоянно изнервени тираджии се подпират на клаксоните, серат, пикаят където сварят, мятат отпадъци. Може да плъзне някоя болест или някой да не издържи и да заколи каруцар, за дето му вдига шум нощем. Пенчо, прекарай трафика през Нисово! Искат втори мост край Русе! Глупости, то този трябва да го съборят!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари