"Продължаваме промяната" ще предложи свой кандидат за кмет на Русе

5
Според депутатите Димитър Недялков и Калин Иванов обаче, сега е време да се работи, а не да се мисли за избори
Според депутатите Димитър Недялков и Калин Иванов обаче, сега е време да се работи, а не да се мисли за избори Снимка: Дарик радио

Според депутатите Димитър Недялков и Калин Иванов обаче, сега е време да се работи, а не да се мисли за избори

Като новоучредена партия е съвсем нормално ние да предложим кандидат за кмет на предстоящите местни избори догодина. Не оспорваме компетенциите на Пенчо Милков, но на последните парламентарни избориПродължаваме промяната” беше подкрепена от най-много хора и те очакват това от нас. Това заявиха в интервю за Дарик радио двамата народни представители Димитър Недялков и Калин Иванов.

Дошли сме да работим, а не да правим избори. Българския народ се умори от избори. Избори идват, те са местни и са следващата година”. Така двамата депутати коментираха вероятността от предсрочни парламентарни избори. Според тях социологическите проучвания се правят от определени субекти, като те отразяват предпочитанията на поръчителя.

Недялков и Иванов бяха през уикенда в Русе и проведоха редица срещи. Иванов се срещна с ректора на Русенския университет по отношение на желанието на IT фирми да инвестират в Русе. “Русенският университет има капацитета да привлече много IT фирми. Той е добре подготвен с иновативни зали. Имаме амбицията да направим IT хъб и да повишим стандарта в Русе” сподели Калин Иванов. След среща и с полицейския синдикат двамата са категорични, че полицаите искат реформа, която да подобри условията на труд и заплащане. “До месец и половина трябва да предложим план за такава реформа и на база на това ще може да се говори и за заплати”, заявиха депутатите.

Задействана е отново и процедурата за изграждането на хибридна операционна зала в УМБАЛ “Канев”. Процедурата е задвижена след разговор на народните представители Димитър Недялков и Калин Иванов с министъра на здравеопазването Асена Сербезова. Пациенти с тежки съдови заболявания ще бъдат лекувани по иновативен и по-щадящ начин, както в университетските и восокотехнологичните болници. Финансирането, което е наполовина от болницата и държавата, беше спряно от предишното правителство, казаха в интервю по Дарик радио двамата депутати.

По думите на двамата, новата партия, която бе учредена в края на миналата седмица, ще бъде по-различна от другите до момента. “Ще бъдем по-либерални, по отворени. Хората, копито ни симпатизират ще имат повече свобода. Свободата е нещо много важно”, каза в интервю за Дарик радио Димитър Недялков. Колегата му Калин Иванов бе категоричен, че партията работи като добър екип. “Гледаме да си помагаме едни на други и а нас не е от значение, кой от кой регион е.

Чуйте цялото интервю в звуковия файл:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    До 4
    Моля,моля,не ни натрапвай мнението си !!!
  • -2
    7
    Асан
    А кметицата сапунисва ц ицата 🤣🇻🇳
  • -3
    6
    оня
    Пламен Стоилов
  • 10
    5
    Нее
    Виждам ги как им се бачка,не се удържат
  • 19
    4
    Русенец
    Тези до тогава няма да съществуват. За какви се мислят, та те изчезват с невероятна скорост. Просто Киро, тоя патологичен лъжец, счупи всички скали по анти-рейтинг. За 2 месеца загуба на половината си доверие.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари