ПП-ДБ издигна Васил Златев за кмет на Иваново

1
Васил Златев е в листата на ПП-ДБ от гражданската квота
Васил Златев е в листата на ПП-ДБ от гражданската квота Снимка: Личен архив

Васил Златев е в листата на ПП-ДБ от гражданската квота

Коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" издигна Васил Златев за кандидат-кмет на Иваново. Това съобщават от Общинската избирателна комисия в Иваново.

Васил Златев е на 44 години. Той завършва "Икономика на търговията" в Икономическия университет във Варна, а след това е магистър на Русенския университет със специалност "Бизнес информатика". Има експертиза в търговията и строителството, където се развива професионално като представител на различни големи производители.

Златев е граждански активист, който се бори повече от 10 години за каузата Русе да диша чист въздух. Казва, че проблемите с чистота в града го подтикват да се премести преди около осем години в село Божичен, община Иваново. Там успява да обедини местните хора и да помогне в изграждането на детска площадка и в поддържането на парка в селото. Златев заявява, че никога не е бил член на партии и в листата на "Продължаваме промяната - Демократична България" е от гражданската квота. Семеен е, с едно дете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Мишо
    Никога не е късно да се откаже, човечеца и да разбере какви хора подкрепя
  • -7
    5
    Sisko
    Голямо важно пп и дб кой пробутват!
  • -5
    4
    Силвия
    Щом е техен представител, не ми го хвали
  • 2
    3
    До гост
    Ненадминати са БКП=вгъZZраждани, но хората са умни и няма да ги допуснат до властта да ни предадат Родината на ТероруZZстан! Слава Украина!!!
  • -2
    2
    гост
    Требе да е ербап в краденето както гербаджиите щото са си дупе и гащи. По принцип ПП,ДБ, СДС,ГЕРБ,БСП и ДПС са ненадминати по крадене и корупции.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари