Приятелката на убиеца на Милен Цветков проговори за катастрофата

1
Симона казва за Кристиян Николов, че е най-съвестният човек, когото познава
Симона казва за Кристиян Николов, че е най-съвестният човек, когото познава Видео: Bulgaria ON AIR

Делото за смъртта на Милен Цветков започна с първи разказ в залата от годеницата на обвинения за смъртта на журналиста - Кристиан Николов

Свидетелите, призовани първи на разпит, бяха приятелите на Николов, които са празнували рожден на годеницата му Симона в деня преди фаталния инцидент, информира Bulgaria ON AIR.

През сълзи тя разказа какво се е случило на партито. Според нея Кристиан Николов не е употребил наркотици, пил е малко алкохол, една чаша водка, след което в апартамента е намерил шот, който е бил с друг вид алкохол. Изпил го е и е получил леко неразположение.

На другия ден той вече се е чувствал добре. Заедно тръгнали с джипа, който се оказва фатален за катастрофата с Милен Цветков. След като стигат до мястото на произшествието, Симона чува Георги да извиква, а Кристиан да ускорява скоростта. Момент по-късно катастрофата се случва и колата на Цветков е ударена.

Симона не успя да отговори дали знае откъде са минали по пътя и дали е карал с превишена скорост, но заяви, че Кристиан не употребява упойващи вещества. Единственото, което използва, е успокояващ чай и паста, която е пил предната вечер.

"Милен Цветков е ходил, дишал е. Много хора са му оказали помощ, включително и Кристиан. Той е едно нормално момче. Скоростта със сигурност е била превишена", заяви адвокат Константин Симеонов.

Според Симона годеникът ѝ е водил здравословен начин на живот. Тя го определи като най-съвестният човек, когото познава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари