Делото за смъртта на Милен Цветков - на финалната права

1
Очаква се днес да са пледоариите, както и обясненията на обвиняемия Кристиан Николов, предизвикал катастрофата
Очаква се днес да са пледоариите, както и обясненията на обвиняемия Кристиан Николов, предизвикал катастрофата Видео: NOVA

В момента обвиняемият се намира под домашен арест

Делото за смъртта на журналиста Милен Цветков е на финалната права. Очаква се днес да са пледоариите, както и обясненията на обвиняемия Кристиан Николов, предизвикал катастрофата, предаде NOVA

На последното заседание през декември един от адвокатите на Николов заяви, че в досъдебното производство имало редица пропуски. Младежът и защитата му твърдят, че Кристиан не се дрогирал, а е използвал паста и чай, за да се успокоява, тъй като бил под голям стрес заради следването си в Германия.

В момента Николов се намира под домашен арест с електронна гривна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари