Приказката за Паолина приключи

2
Тя е първата дама, която не получи роза от ергена
Тя е първата дама, която не получи роза от ергена Снимка: bTV

Тя е първата дама, която не получи роза от ергена

Приказката днес приключва за Паолина. Тя е първата дама, която не получи бленуваната червена роза от Евгени и си тръгна още в началото на новия сезон на "Ергенът".

Паолина е от град София и е преводач с немски език. Наскоро взема генерално решение да промени живота си и записва курс за масажист. Харесва работата си, обича музиката и разходките в планината. Единственото, което ѝ липсва, е собствено семейство, но до този момент Паолина не е попадала на мъже, на които да може да разчита в дългосрочен план. Надеждата ѝ голямата промяна да я споходи именно в „Ергенът“ не се оправда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Вариния
    Значи, ако получи роза, ще е знак, че е избрана, а Сюлейман великолепни, за да засвидетелства избора си хвърлял копринена кърпичка на една от танцуващите.
  • 13
    3
    Дсеррррр4444
    Абе,наистина крикодил е тази!Къде е тръгнала тази маймуна?Грозна тъпа силиконов паметник.Боже боже пази от такива.
  • 20
    2
    18
    Те там са само крокодили и кухи кратуни. Пази Боже от всичките ! Направих си това самоизтезание да ги гледам снощи, за да разбирам днешните бъзици в мрежата, ама то това е дъното на дъното
  • 17
    1
    Баба Яга
    Голямо куче тая Паолина,жив КРОКОДИЛ
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари