Пресконференция на ръководството на СДС в Русе

2
В събитието участие взе и евродепутатът Александър Йорданов
В събитието участие взе и евродепутатът Александър Йорданов Видео: Кис 13

В събитието участие взе и евродепутатът Александър Йорданов

Пресконференция на ръководството на СДС се състоя днес в Русе.

В нея участие взеха председателят на партията Румен Христов, народният представител от Русе Драгомир Драганов, евродепутатът Александър Йорданов и общинският съветник в Русе Станимир Станчев, предава Кис 13.

Темите, които бяха разгледани: Ще има ли България правителство; Какво се случва в Народното събрание и Европейския съюз; Дейността на СДС в българския парламент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    потрес!
    Нагли и противни мутри, особено "евродепутата", дето си подложи задника на СИК! Нищожества от класа!
  • 19
    4
    ДС–СДС–ДС–СДС
    Тоя, най-ЛЕВИЯТ красавец, преди години (май още кметуваше) беше изкоренил с джипа си два железобетонни стълба на ЖП-прелеза до Две могили, пиян като гъз, Имаше и някакви документи с невярно съдържание за едни 62 000 лв. общински средства... Даже и присъда май си спечели... Пък сега – морал, правителство, Народно събрание, €вропейски съюз, е-хееееее! Кой еб@л – еб@л! Кака вече не е курв@! https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/792054
  • 5
    3
    plefenlief
    На тези евроатлантически подлоги ще им казваме винаги: След 1990 година и сега сме под сащническо робство, сащ ни заробиха, сащ докараха джендеризма тук, скандалният кирил петкоф пък работи срещу България и вече иска да ратифицира 52 пола и в България! България е на българите, България не е на урода сащ, нито България ще е на американските агенти/шпиони, продали се, за да ги има на показ! България е християнска страна! В България има САМО ДВА ПОЛА! В България бракът е само между мъж и жена! В България има традиционни семейни ценности! Народът на България не иска хомосексуалните евроатлантически/джендератлантически извращения на урода сащ!
  • 7
    2
    сащ е агресор
    Не ни трябва редовно правителство, не ви искаме и вас! Вие сте грантаджии, вие сте слуги на дявола - на сащ! Плюем на евроатлантическите ви джендеросани ценности! Слагайте каските, вземайте шмайзерите и заминавайте в усрайна да воювате, а не да повличате цяла държава България с русофобията си!
  • 5
    1
    daskal
    Всички, наредени на масата, са крайни русофобски откачалки! Пяна им излиза от устата да плюят по Русия! Сутрин, като се събудят, преди да си отворят очите, първо си отварят устата да плюят Русия! Такива са откачалки!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари