Премиерът и председателят на КС обсъдиха работата в интерес на гражданите

0
В рамките на разговора им в Министерския съвет двамата обсъдиха теми от областта на върховенството на закона и значението на ефективната и прозрачна работа на институциите в интерес на българските граждани
В рамките на разговора им в Министерския съвет двамата обсъдиха теми от областта на върховенството на закона и значението на ефективната и прозрачна работа на институциите в интерес на българските граждани Снимка: Министерски съвет

Министър-председателят Кирил Петков проведе среща с председателя на Конституционния съд Павлина Панова

 В рамките на разговора им в Министерския съвет двамата обсъдиха теми от областта на върховенството на закона и значението на ефективната и прозрачна работа на институциите в интерес на българските граждани.

Премиерът Петков изтъкна сериозните действия на кабинета, целящи България да стане успешен модел за борба с корупцията и също така да бъде възстановено доверието на българските граждани в институциите и законността. Министър-председателят изрази увереност, че с безспорния си професионализъм и авторитет Павлина Панова на свой ред ще допринесе значително за върховенството на правото и ще гарантира прецизната и обективна работа на Конституционния съд при тълкуването и защитаването на основния закон на България.

От своя страна председателят на Конституционния съд Павлина Панова поздрави министър-председателя и ръководеното от него правителство за управленските приоритети и пожела успех на премиера във високоотговорната му мисия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари