Урсула фон дер Лайен се срещна с представители на партиите в коалицията

0
Акцент бе поставен на антикорупционните реформи
Акцент бе поставен на антикорупционните реформи Снимка: БГНЕС

Премиерът Кирил Петков и представители на политическите партии от управляващата коалиция се срещнаха с председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен, съобщиха от правителствената пресслужба

Във фокуса на разговора бяха резултатите, които ще бъдат постигнати с Плана за възстановяване и устойчивост, който залага на зеления преход и дигиталната трансформация, устойчивия растеж, социалната кохезия, на устойчивост и получаване на европейски средства срещу постигане на цели в името на българските граждани.

В този контекст участниците в срещата приветстваха факта, че финансирането на проекти по линия на плана ще се осъществява след реформи в основни за България сектори като енергетика, върховенство на закона и транспорт. Акцент бе поставен и на антикорупционните реформи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Ваксинаторката на гЕйропа
    Маминка идва да нашляпа канадското бебенце по дупарката? И да обещае да му купи колело, но ако слушка, разбира се?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари