Предстои пръскане срещу кърлежи в градските паркове в Русе

1
Община Русе уведоми, че предстои наземно третиране на зелените площи в Парка на младежта и Парка на възрожденците срещу кърлежи и бълхи.
Община Русе уведоми, че предстои наземно третиране на зелените площи в Парка на младежта и Парка на възрожденците срещу кърлежи и бълхи.

В четвъртък предстои пръскане срещу кърлежи и бълхи в Парка на младежта и Парка на възрожденците

Община Русе уведоми, че предстои наземно третиране на зелените площи в Парка на младежта и Парка на възрожденците срещу кърлежи и бълхи. Обработката ще се проведе на 16.06. от 06:00 ч. - 08:30 ч. при благоприятни метеорологични условия. При неблагоприятни такива третирането ще се отложи за следващия подходящ ден.

Препаратът, с който ще се извършва обработката - “Айкън 10 КС”, е безвреден за хора и животни поради ниската концентрация на разтвора. Като допълнителна превантивна мярка се призовават гражданите да не навлизат в пръсканите площи през следващите 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Роси
    А в квартал Дружба 3 кога ще се окоси?Тревата е станала 1 метър.Ние не сме ли граждани на град Русе?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари