Представят изложбата "Една година война в Украйна" в Русе

0
Експозицията включва 20 табла с кадри от местата на бойните действия
Експозицията включва 20 табла с кадри от местата на бойните действия Снимка: РИМ - Русе

Експозицията включва 20 табла с кадри от местата на бойните действия

Изложбата "Една година война в Украйна" на румънската национална информационна агенция Аджерпрес, ще бъде представена днес пред Русенския исторически музей. Това съобщи директорът на културния институт в крайдунавския град проф. Николай Ненов.

Експозицията включва 20 табла с кадри от местата на бойните действия, заснети от фотографи на румънската информационна агенция.

"Изложбата е показвана досега само в Главната квартира на НАТО в Брюксел и в Музея за история на Букурещ. Благодарение на заместник-директора на музея - д-р Дан Първулеску, бе осъществен контакт с агенция Аджерпрес, поради което експозицията пристигна в Русе", обясни проф. Ненов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    До 5:
    Значи, мършо вмирисана, аз съм "заплатаджия", а ти, понеже си на "хонорар" при американските лайнари, си по-велика от мен? Честно, ако не си толкова грозна, бих те шибал от гъза в устата без хигиена!
  • -1
    8
    Свети Унуфри
    Слава на Украйна в състава на Руската Федерация! ДГД измет фашистка!
  • 0
    7
    Истински Българин
    Една наистина добра изложба, жалко че се провежда в този мизерен червен град където няма да бъде оценена от селяните живеещи в него. Слава на Украйна и да живее България!
  • -5
    6
    2 до 4
    Тъп рушлямски боклук нещастен, ще взема майка ти и дъщерите ти, да им се изреждат нашите братя украинци пред погледите на умиращите рушлямски орки, изпратени на изтребление от Владолф Путлер да завладяват чужди земи! А ти си бъркай в сополовия нос и чакай жълтите копейки от Мутрофанката за тъпите ти платени постчета! Слава Украина! Слава на Обединене Европа! Нацистка ТероруZZия гние в лайна и мизерия! АМИН!!!
  • 0
    5
    до 4
    като ти чета коментара по-голяма мърша от теб не може да има, типичен нещастен ганьо. 100% си некадърен заплатаджия, щото мозък за нещо повече нямаш
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари