Председателят на Народното събрание е заразен с Covid-19

0
Изпраща членовете на КСНС по карантина?
Изпраща членовете на КСНС по карантина?

Председателят на Народното събрание Никола Минчев е заразен с коронавирус.

Парламентарният пресцентър съобщи, че Минчев се е почувствал зле тази вечер след близо 6-часовото заседание на Консултативния съвет за национална сигурност при президента Румен Радев. Председателят на Народното събрание си е направил веднага тест и той се е оказал положителен.

През следващите дни той ще участва в заседанията на парламента дистанционно по електронен път при спазване на приетите от депутатите правила, завършва съобщението на пресцентъра на Народното събрание.

В заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност, освен Никола Мичев и държавният глава Румен Радев, участваха по един представител на седемте парламентарни групи, премиерът Кирил Петков, вицепремиерът Асен Василев, министрите на вътрешните работи Бойко Рашков и на отбраната Стефан Янев, заместник-министърът на външните работи Ирена Димитрова, председателите на Държавните агенции "Национална сигурност" и "Разузнаване" - Пламен Тончев и Антоан Гечев, и посланикът ни в Скопие Ангел Ангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари