Тошко Йорданов се подигра с ваксините след злополучния КСНС

2
Добре че са те, иначе как щях да бъда карантиниран при положение, че съм здрав?!, написа той
Добре че са те, иначе как щях да бъда карантиниран при положение, че съм здрав?!, написа той Снимка: БГНЕС

В пропаганда срещу ваксините за Ковид-19 превърна разболяването на председателя на парламента Никола Минчев зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

"Два пъти ваксинираният председател на НС нагледно доказа как работят ваксините и "зеленият сертификат".

Добре че са те, иначе как щях да бъда карантиниран при положение, че съм здрав?!", написа заместникът на Слави Трифонов в профила си в Twitter.

Тошко Йорданов представляваше ИТН на заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност, свикан от президента Румен Радев в понеделник, припомнят от "24 часа".

След него председателят на НС Никола Минчев обяви, че е болен от Ковид-19. От днес всички участници в заседанието, включително премиерът Кирил Петков и президентът Румен Радев, са карантинирани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари