Предотвратиха сделка с наркотици в двора на горнооряховската болница

1
Задържан е млад мъж от Златарица
Задържан е млад мъж от Златарица Снимка: БНТ

Задържан е млад мъж от Златарица

Полицията предотврати сделка с наркотици в двора на болницата в Горна Оряховица. При обиски и претърсвания в Горна Оряховица и Златарица са иззети около шест килограма марихуана.

В двора на горнооряховската болница е задържан 22-годишен мъж от Златарица.

При последвало претърсване в дома му са намерени и иззети около 350 грама марихуана. Установен е и 31-годишен мъж от същия град, който го е снабдявал. В стопански двор в село Родина са намерени и иззети други 280 стръка, с тегло около 3кг.

За срок до 24 часа са задържани петима участници в групата за наркоразпространение, сред които и непълнолетен от Златарица, съобщиха от ОДМВР - Велико Търново.

С постановление на прокуратурата мярката за задържане на снабдителя с марихуана е удължена на 72 часа. Иззетата растителна маса възлиза общо на около 6 кг и 1 гр амфетамин.

По всички случаи са образувани досъдебни производства под наблюдението на съответните прокуратури.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари