Предмети в кухнята, които привличат нещастието като магнит

22
Препоръчително е бързо да се отървете от тях
Препоръчително е бързо да се отървете от тях

Препоръчително е бързо да се отървете от тях

Кухнята е сред най-използваните помещения в дома ни. Там определено се натрупва много отрицателна енергия, която може да обхване целия ни дом, ако не бъдем внимателни.

Днес ще разберете кои са предметите в кухненското помещение, които събират отрицателна енергия и е препоръчително бързо да се отървете от тях.

Дори да сте от онези сантиментални хора, на които им е трудно да се разделят с каквато ѝ да е било вещ, препоръчително е да свикнете да изхвърляте непотребните предмети и да пречиствате дома си от отрицателната енергия, влияеща както на вас, така и на останалите членове в семейството, споделя Actualno.

Ето кои са предметите, които да изхвърлим от кухнята:

Коркови тапи

Много хора предпочитат да запазят корковите тапи, вместо това да ги изхвърлят. Те смятат, че в някакъв момент може и да им потрябват. Обикновено корковите тапи биват използвани с декоративна цел. Според експертите обаче този материал попива много негативна енергия и е възможно да ви сполетят кавги в семейството и бедност. Изхвърлете ги. Ако имате възможност, изгорете ги на открито.

• Кутии за съхранение на храни

Едва ли някога ви е минавало през ум, че тези съдове могат да ви донесат нещастие. Това обаче е вярно. Не прекалявайте с покупката на контейнери за храна, защото те събират отрицателна енергия. Ако не искате да ви връхлетят проблеми, отваряйте ги от време на време и отново ги затваряйте.

• Храна, която не е годна за консумация

Още едно нещо, за което да се погрижите. Старата храна не само може да разнесе неприятни миризми в помещението, но и се счита, че развалената храна води след себе си семейни раздори. Незабавно се отървете от нея.

• Счупени чаши и други съдове

Да, счупеното не носи късмет, особено когато става въпрос за огледало. Това обаче важи и за всички онези стари сервизи и прибори, които са амортизирани и няма да ви влязат в употреба. Вместо да ги трупате по шкафовете, най-добре се отървете от тях. Няма смисъл да се заравяте с предмети, които могат да ви навлекат неприятности.

Разчистете дома си от тези ненужни вещи и веднага ще усетите как отрицателната енергия е подменена с положителна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Срещнали се двама приятели със сини фланелки. Гледали се мълчаливо и накрая единия казал:
- Изглеждаш ми отпаднал...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари