Предано куче вече три години не се откъсва от гроба на стопанина си

1
Двамата са отраснали заедно
Двамата са отраснали заедно Видео: ЕФЕ

Двамата са отраснали заедно

Три от четирите години на своя живот кучето Мино е прекарало на гроба на своя любим стопанин – 2-годишното момче Кхет, което се удавило близо до дома си в южната част на Виетнам. Преданият Мино не се отделил и за миг през годината, в която били заедно, съобщава ЕФЕ, предаде DarikNews.

Само 3 дни след погребението на малкия Кхет кучето се настанило на гроба и нямало никаква сила, която да го отдели от него. Дори част от неговата черна козина станала по-светла от горещото слънце.

"Опитах се да го накарам да спре да ходи на гроба, защото не ми изглеждаше добре, но то винаги се връщаше там. Накрая го оставих“, казва бабата на момчето.

Мино става част от семейството като малко пале, когато Кхет е само на една година. Двамата стават неразделни от първия миг. Специалното приятелство между малкото момче и кученцето е прекъснато от трагичната смърт на Кхет. Докато майка му готвела, детето излязло от къщата, прекосило черния път до близкия канал и паднало във водата. За нещастие наоколо нямало никой, който да му се притече на помощ.

Оттогава Мино "винаги се прибира за няколко часа по обяд и след това излиза отново, независимо дали времето е слънчево или вали дъжд. Понякога дори прекарва цялата нощ", добавя бабата на Кхет. Тя е убедена, че кучето е наясно какво е станало с момчето и знае, че тялото му е в земята.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В претъпканият автобус:
- Госпожо, хванете се за дръжката, че ще паднете...
- Ама аз съм се хванала.
- Е да, ама аз ще слизам...

Харесай Дунавмост във Фейсбук