Предана съпруга увисна на чистачките и счупи крак в опит да спре пияния си мъж

0
Лекари установяват, че съпругата има фрактура на единия крак, натъртвания и множество охлузвания
Лекари установяват, че съпругата има фрактура на единия крак, натъртвания и множество охлузвания

20-годишната Симона Кацарска се бори като лъвица с пияния си мъж Георги, който след семейно тържество на бутилка ракия решил да потегли с личния си автомобил право за Германия.

Влюбената жена се ужасила, опитала да скрие ключовете на колата, но почерпеният й мъж след кратка схватка сложи ръка на тях и на зигзаг се качил в семейната трошка с думите: „Оставете ме, мога и сам да ходя, мога и за карам, а вие мен не ме уважавате”, чули го да казва съседите. Георги запалил колата и успял да я изкара от гаража. Самоотвержено Симона Кацарска се хвърлила върху колата и хванала чистачките с думите: „Моля те, не го прави, моля те!”, но получила като отговор на молбите си само: „Аз не съм пиян”. Георги дори изпял песента химн на българското мъжко пиянство – „Градил Илия килия”.

Той поел по главната улица на село Джерман. Симона направила още няколко опита с писъци да спре колата, но водачът отново не се подчинил. На първия завой той сменил рязко посоката на движение, натиснал газта, Симона излетяла от колата и паднала върху огромните камъни и дупки по разбития път. Останала в безпомощно състояние, облята в сълзи. На помощ й се притекла свекървата, която разбрала за семейния екшън. Тя веднага повикала Спешна помощ. Симона Кацарска не можела да се движи. Лекари от рентгена в общинската болница установиха, че тя има фрактура на единия крак, натъртвания и множество охлузвания. Лекари и санитари от Спешното я донесоха на носилка в общинската болница. До нея неотлъчно е младата й свекърва, която я обича като своя дъщеря.

Почерпеният беглец се напил, защото бил от дълго време безработен. Дълго търсил работа, но дори и за чистач не го наемали. Георги обаче не бил безработен по душа и като се напиел, намирал работа в различни краища на света. Вчера решил със семейния фолксваген да мине границата и да започне работа в Германия.

Много съм ядосана, махнете се оттук и не ни снимайте, ще взема да оскубя някой”, викаше в неволята си в ортопедично отделение свекървата.

Опитах се да спра съпруга си, но паднах върху камъните в двора, това е”, каза своята версия Симона Кацарска. Вероятно съседи или самата тя са подали сигнал в полицията. Полицаи от РУП-Дупница вчера цял ден издирваха пияния мъж. Той е в неизвестност, от него и колата няма ни вест, ни кост.

Близките се молят Георги да се върне жив и здрав, да изтрезнее по-скоро. Те се надяват той да е потънал в дълбок пиянски сън и като се събуди, да намери пътя към дома.

Снимката: 20-годишната Симона Кацарска (вдясно) се бори като лъвица с пияния си мъж Георги, който след семейно тържество на бутилка ракия решил да потегли с личния си автомобил право за Германия.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари