Пребиха зверски Тончо Токмакчиев

3
Ужасът с Тончо се е разиграл в събота вечерта
Ужасът с Тончо се е разиграл в събота вечерта

Тончо Токмакчиев е бил зверски пребит в Банско, твърди Big5.bg, позовавайки се на очевидци на мелето.

На помощ на актьора се е притичал неговият лондонски колега Бен Крос, който е бил в зимния курорт покрай Световната купа по ски за жени, обясниха нашите източници. Ужасът с Тончо се е разиграл в събота вечерта. Според данните ни Токмакчиев вдигнал градуса с няколко питиета, когато във вихъра на купона местна палавница започнала да се усуква около известния от малкия екран артист.

Двамата започнали да си говорят, когато изведнъж двама местни гамени му налетели и започнали да го млатят зловещо, свалили го на земята и ритали пред всички в дискотеката. За щастие кървавата разправия била прекъсната от Бен Крос.

Британецът, който живее в София от 2005 година, разгонил разпасалите се биячи, а междувременно повиканата полиция ги арестувала. Двамата отишли в килия с полицейска мярка за 24 часа, след което били пуснати на свобода. По зверството е образувано досъдебно производство.

В Банско са категорични, че зад побоя над известния ни актьор не стои обикновен битов инцидент, а умишлена провокация. Скандалът цели да се срине добрият имидж на зимния ни курорт и вероятно е поръчан от псевдо „зелени“ активисти, готови на всичко, за да попречат на развитието на града.

Източник: Blife
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари