Тончо Токмакчиев: Очаквам с нетърпение срещата си с русенската публика!

2
Актьорът ще бъде специален гост в премиерата на оперетата "ПРИЛЕПЪТ"
Актьорът ще бъде специален гост в премиерата на оперетата "ПРИЛЕПЪТ" Снимка: Държавна Опера - Русе / State Opera - Rousse

Актьорът ще бъде специален гост в премиерата на оперетата "ПРИЛЕПЪТ"

Участвал съм в същата оперета преди време като гост на княз Орловски на неговия бал. Сега обаче ще бъда в ролята на затворническия надзирател Фрош, която навсякъде по света се изпълнява от известен комедиен актьор. Винаги ми е било приятно да съм част от оперетни спектакли. Операта и оперетата всъщност са любимото ми сценично изкуство… Още като студент във ВИТИЗ моята преподавателка Милка Драгнева ме попита кой ми е поставял гласа и ми каза, че е трябвало да кандидатствам в Консерваторията. Имах идея за магистратура по пеене по-късно, но така и не я осъществих. Еделина Кънева и Бойко Цветанов са ми помагали като вокални педагози за моите гостувания в други оперни театри в България. А Русе е град, в който имам много приятели и добри спомени свързани с тях.

Обичам Русенската опера и съм гледал нейни спектакли… Признавам, че очаквам с нетърпение срещата си с русенската публика! До скоро”, сподели любимият български актьор Тончо Токмакчиев, който ще бъде специален гост в премиерата на оперетата "ПРИЛЕПЪТ".

Тя ще се състои на 29 декември от 19:00 часа в Голямата зала на Доходно здание. Билети на каса Опера и на www.ruseopera.com.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Тъпчо Фатмакчиев
    Чалгарщината влезе и в операта.
  • 0
    2
    Не е зле
    Опера, греяно вино и Тончо. Баш си е сюжет за роман на гротеската. Но нали парите са сигурни, карай да върви.
  • 0
    1
    Ъъъъ
    Тончо Токмакчиев, русенска Опера. Изумително събитие. nessun dorma ще има ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари