Пребиха сина на самоковски бизнесмен

0
Нападателят казва, че е защитавал сестра си, която бира жертва на системен тормоз
Нападателят казва, че е защитавал сестра си, която бира жертва на системен тормоз Видео: NOVA

Нападателят казва, че е защитавал сестра си, която бира жертва на системен тормоз

Побой над сина на известен самоковски бизнесмен. Нападнатият е с потрошени крак и ръка. Опериран е и е настанен за лечение в „Пирогов”. Нападението се случва посред бял ден в Самоков и е заснето от камери за видеонаблюдение. Нападателят твърди, че до това се е стигнало след тежък тормоз и домашно насилие, упражнявани от жертвата на побоя върху сестра му.

Младата жена е общински съветник в Самоков и двамата с нападнатия мъж живеели на семейни начала, но отношенията им били на приливи и отливи.

Пред NOVA се съгласиха да говорят бащата на пребития мъж и нападателят.

Петър Гуцалски е баща на Христо Гуцалски. Петър разказа, че случаят е от 15 април. Синът му спрял на улица в града и чакал негов бизнес партньор.

Приближава се лицето Людмил Джелепов, отваря вратата откъм тротоара и по данни на сина ми започва да го заплашва с убийство”, заяви Петър Гуцалски. След това синът му излиза от автомобила и започва боят. Разказва, че в един момент синът му е изгубил и съзнание.

По-късно нападателят е задържан за 24 часа в полицията.

Петър Гуцалски отхвърля обвиненията, че синът му е упражнявал домашно насилие върху жената, с която живее на семейни начала.

Цветелина Джелепова от септември до момента е посетила многократно Гърция с него и децата, многократно е посещавала Солун, Кавала, Велинград, Сандански. Февруари си сложи силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите”, разказва Гуцалски.

Не знае дали синът му е вадил оръжие и е искал да стреля. Знае обаче, че една вечер Христо е ходил пред къща в града, за да заснеме среща на Цветелина с друг мъж, за който не знае в какви отношения са.

Нападателят Людмил Джелепов също изложи своята версия. „Счупванията станаха, след като скочи срещу мен, но падна”, казва Джелепов. И допълва, че повече от месец той и семейството му живеят в страх.

Този страх е провокиран от проследявания, системен тормоз над сестра ми. Тя е жертва на домашно насилие, пребива я няколко пъти. Повече от месец обикаля в черни дрехи и пистолет на кръста около къщата, в която тя живее с двете ѝ деца, насажда се систематичен страх”, каза Людмил Джелепов. „На 7 април той проследи колата, в която тя се движеше с неин познат, пресече пътя им, спря ги, слезе, зареди пистолет и произведе два изстрела”, заяви Людмил Джелепов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Texaco
    Хм.. Странно. От въпросния "бой" на видеото видях само дърпане/бутане, поваляне и може би един или два удара, които някакси не се връзват с "потрошени крак и ръка", та чак и за операция. По описаните наранявания, конфронтацията би трябвало да е доста по-свирепа, кървава и продължителна. (Възпълничкият трябваше едва ли не да са го спукали от бой!) Дали въпросният бизнесмен не си е издействал медицинско с невярно съдържание с цел да му послужи впоследствие като коз срещу опонента му?!! Не вземам страна, защото нито ги познавам, нито ме интересуват low level драмите им, но прави впечатление разминаването в поднесената информация с това от кадрите. А може и да е медийна украса..
  • 12
    4
    Texaco
    Хроничната липса на справедливост и правосъдие до това води. Има ли изненадани? Ще става ежедневие, ..то даже вече е. Просто това е хванато по случайност на камера. Откакто гръмна случаят "НОТАРИУСА" една обществена тайна престана да бъде такава. Поводът за конфликта също е с "интересен" сюжет - силиконка, изневери, ценности и т. н.
  • 2
    3
    Еваларка, баце
    Когато един юрист види, че по законен път не може да се оправи с местните дерибеи, хваща нещата буквално в собствените си ръце. Бизнесмени били, охранителна фирма в Самоков притежавали и накрая синчето с това голямо и "заплашително" телесложение си изяде сериозния пердах от този нетолкова голям на ръст юрист. Супер новина, оправихте ми деня!
  • 1
    2
    мечка си чеше ташаците
    Прекрасно свършена работа от страна на юриста! А тюфлека яко се е проснал на земята, че да се изпотроши сам така. Другият път му разширете халката и няма да посегне на жена повече :)
  • 2
    1
    Пффф
    Помашки неволи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари