Мъж преби сестра си в Самоков

0
Криминално проявеният и осъждан мъж е отправил заплахи за убийство
Криминално проявеният и осъждан мъж е отправил заплахи за убийство

Криминално проявеният и осъждан мъж е отправил заплахи за убийство

Криминално проявен и осъждан мъж е задържан до 72 часа и е образувано досъдебно производство за закана за убийство, съобщиха от МВР.

Вчера следобед жена е депозирала жалба в районното управление на Самоков, че нейният брат ѝ е нанесъл побой. Полицейските служители реагирали незабавно и задържали мъжа.

Прокуратурата е образувала досъдебно производство и му е повдигнала обвинение.

Припомняме ви, че при друг случай от вчера Софийската районна прокуратура повдигна обвинение на пенсионер, извършил хулигански действия и заканил се с убийство с пистолет на трима души, сред които и полицаи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    82д7ху
    на никой ли не му прави впечатление че след случая оная чалга курвентия от стара загора изведнъж в новините само за домашно насилие се говори? сякаш до този момент такива случаи не е имало, а след това почват всеки ден по няколко. същото като с измислената пандемия преди това - умишлено промиване на мозъка на хората.. на който това не му прави впечатление, толкова по-зле за него
  • 4
    1
    Zxcvbgg
    Боже,тези хора са за психиатрия!°Абе,спрете се вече с тези побои!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари