Мъж твърди, че е пребит от роднините на общински съветник в Пазарджишко

0
Екшънът е заснет от охранителни камери
Екшънът е заснет от охранителни камери Видео: NOVA

Каква е информацията за нападението и има ли задържани

Случай с побой в Пазарджишко, в който е замесено и името на общински съветник. Мъж беше нападнат и пребит от група мъже в ресторант. Екшънът, който е заснет от охранителни камери, се е разиграл в пазарджишкото село Звъничево. Потърпевшият твърди, че единият от нападателите е общински съветник, а останалите, които дошли за подкрепление и му нанасяли удари, са негови роднини. Пребитият е с множество шевове на главата, с две прободни рани и множество охлузвания по тялото. Каква е причината за агресията и има ли арестувани?

Нападението е извършено в събота вечерта в ресторант. Пострадалият Петър Павурджиев е бил приет за лечение в болницата в Пазарджик. След оказаната му медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

Във въпросната вечер, аз бях в заведението. Бях поръчал вечеря, когато въпросният Янков дойде и започна да ми отправя словесни закани и заплахи. Малко по-късно зад мен спря кола и усетих, че някой ме удари в гръб”, разказа потърпевшият Петър Павурджиев, предаде NOVA.

По време на побоя въпросният общински съветник стоеше до масата. Когато гледах запис от камерите видях негови роднини, които са ме нападали”, добави той. Павурджиев обясни, че не помни много от вечерта.

Общинският съветник е отказал да коментира случая. Версията на отсрещната страна в спора се оказва спречкване с работник на бензиностанцията на общинския съветник. От полицията съобщиха, че по случая са задържани сина на общинския съветник и неговия вуйчо. Образувано досъдебно производство. Прокуратурата ще разследва кой е виновен за сбиването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари