ПП: Сектор "Домашно насилие" ще централизира дейността на МВР в защита на жертвите на насилие

0
Сред приоритетите са и превенция, по-ефективно разследване, работа с извършителите
Сред приоритетите са и превенция, по-ефективно разследване, работа с извършителите Снимка: МВР

Сред приоритетите са и превенция, по-ефективно разследване, работа с извършителите

Министерство на вътрешните работи има ключова роля в координацията между институциите по отношение на защитата на пострадалите от домашно насилие или насилие, основано на пола. Сред приоритетите са и превенция, по-ефективно разследване, работа с извършителите.

Това се казва в позиция на "Продължаваме промяната".

Новосъздаденият сектор "Домашно насилие" ще организира и централизира дейността на МВР във всички областни дирекции по отношение за защитата на жертвите на домашно насилие или насилие, основано на пола, се казва още в съобщението.

Вижте мерките:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Архангел М
    Какво ще централизира .Това не са криминални групи.Всеки случай в индивидуален и си има надзор от прокуратурата.Това е поредното паразитно административни нищо правещи звено.Има си аналитична дейност ако на някой му трябват анализи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари