ПП-ДБ настояват за изслушване на Иван Гешев и Борислав Сарафов в парламента

0
Според коалицията, работата на прокуратурата не е да говори пред медии, а да ръководи разследвания и да повдига обвинения
Според коалицията, работата на прокуратурата не е да говори пред медии, а да ръководи разследвания и да повдига обвинения Снимка: Facebook

Според коалицията, работата на прокуратурата не е да говори пред медии, а да ръководи разследвания и да повдига обвинения

Работата на прокуратурата не е да говори пред медиите и да дава квалификации на народните представители, а да ръководи разследвания и да повдига обвинения в съда.

ПП-ДБ ще извика на изслушване в парламента Иван Гешев, Борислав Сарафов и Ясен Тодоров, за да дадат отговори на следните въпроси:

- Кои дела са на трупчета и кои политици са изнудвани с тях?

- Кой е изпращал есемеси на главния прокурор как и кога да упражнява дейността си?

- Кой е оказвал натиск върху ВСС, за да поиска оставката на главния прокурор?

- Кои са политиците, с които си говори главният прокурор?

- Защо Борислав Сарафов се страхува за живота си и днес получи охрана от Министерство на правосъдието?

Ако България иска да стане нормална европейска държава, институциите трябва да започнат да работят, без значение кои са хората в тях. Затова приоритет на ПП-ДБ е дълбока конституционна реформа, която да гарантира справедливост и равенство пред закона за всички българи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари