Позицията на гръцкия рапър за скандалната песен

0
Ако мислите, че ще се спрем след медийната война, която ни водите, правите голяма грешка!
Ако мислите, че ще се спрем след медийната война, която ни водите, правите голяма грешка! Видео: Нова телевизия

След като песента „Българките” взриви гръцката и българска общественост, гръцкият рапър TUS реши да изрази в социалните мрежи позицията си. 

Според TUS единствената причина, поради която прави това видео, е че песента „Българки” придоби голяма популярност, съобщава Нова телевизия.

Излъчиха я по новинарските емисии на големите телевизии, но я показаха и в България. Там, обаче представиха съдържанието ѝ като расизъм, а не сексизъм. Затова, бих искал да кажа истината, а именно, че ние харесваме съседните държави, не сме расисти - нито аз, нито моят екип, нито музиката, която представям. Край.

Що се отнася до трафика на хора, бих искал да кажа, че това е нещо, за което всички знаем, че се случва, но го пренебрегваме. Ако ви е възмутило, че един човек се появи и го каза, това е ваш проблем, не мой.

Ако мислите, че ще се спрем след медийната война, която ни водите, правите голяма грешка. На 25 август ще излезе новият ми диск, който ще е много по-лош и с много по-лоши думи като оръжия, наркотици, проституция", са думите на рапъра.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари