Позиция на главния секретар на МВР

0
Живко Коцев подаде оставка
Живко Коцев подаде оставка Снимка: БГНЕС

Живко Коцев подаде оставка

МВР оповести преди минути позицията на главния секретар на МВР главен комисар Живко Коцев, който по рано днес подаде заявление за освобождаване от длъжност по собствено желание.

"Уважаеми госпожи и господа,

Скъпи колеги,

Обръщам се към Вас с цялото си уважение и за да предотвратя излишни спекулации и внушения спрямо мен и Министерството на вътрешните работи.

През последните седмици мислих сериозно дали да прекратя професионалния си път в системата на МВР. Направих равносметка на постигнатото, успехите и несгодите. Прецених, че съм вложил достатъчно сили и енергия в работата в услуга на обществото.

За мен върховенството на Закона, спазването на реда и правилата са кауза, която трябва да припознае всеки служител в правоохранителната система.

Професионалната ми биография до момента е свързана изцяло с МВР. В този смисъл решението ми е трудно. В същото време е лесно, защото изцяло почива на вътрешното ми убеждение. Ще продължа реализацията си в друга сфера на обществения живот.

На хилядите достойни полицаи, пожарникари и спасители благодаря от цялото си сърце за дългогодишната ни съвместна работа. Знам колко е трудно в сложна обстановка да запазите мотивацията и енергията си.

Пожелавам Ви здраве, смелост и решителност. Поклон пред ежедневния Ви неуморен труд! Нека успехът винаги съпътства всички настоящи и бъдещи служители на МВР!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    До 2
    Вие в Русия, нямате ли нужда от него ??
  • -2
    2
    Пелетев
    Може да иска да замине за Окрайна, уа даскалие!
  • 4
    1
    daskal
    Е няма как да се размине без въпроси и подозрения. Това не е редови полицай. Образован професионалист с огромен опит и познания. Целият му път е свързан с МВР и полицията - над 33 години. Ръководител на висок пост. Представям си с каква информация разполага. Ако той не се нуждае от МВР, МВР не се ли нуждае от него? В каква друга "сфера на обществения живот" ще продължи на 52-годишна възраст?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари