Павилион за гофрети изгоря като факла на улица "Александровска"

2

5 сигнала за произшествия са наложили намесата на екипите на пожарната през изминалото денонощие.

На 5 март през нощта, за времето от 01:46 до 02:30 часа, огнеборци от Първа РСПБЗН - Русе с един автомобил са пратени на сигнал за пожар в павилион за приготвяне на варена царевица и гофрети на улица "Александровска" в Русе. На място екипът е установил, че пожарът е обхванал целия павилион, като най-вероятно причината е късо съединение.

Тази нощ, за времето от 00:32 до 01:00 часа, екип от Втора РСПБЗН е реагирал на сигнал за пожар в автомобил до бл. „Падаревски“ в Русе. На място е установено, че е имало горене в предната част, което е било загасено с пожарогасител.

В 07:49 часа е постъпил сигнал за силна миризма на бакелит в сервиз на ул. Видин в Русе. При проверка на място е установено, че собственикът на обекта е там. След отваряне е изяснено, че е възникнало късо съединение в електрически бойлер. При инцидента няма пострадали хора.

Вчера следобед, за времето от 16:00 до 16:40 часа, екип служители от Първа РСПБЗН - Русе е гасил запалени сухи треви и храсти на адрес кв. Средна Кула, на ул. Бачо Киро. Пожарът е загасен без щети.

Снощи в 22:07 часа пожарникари от Втора РСПБЗН - Русе с един автомобил са пратени на сигнал за изтичане на газ пропан-бутан от лек автомобил в гр. Русе на ул. Братя Обретенови. На адреса е изяснено, че е имало изпускане на газ от изпарителя на газовата уредба на автомобила. Няма пострадали и нанесени щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари